https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Зодията и влиянието върху нашето здраве

0

Ето и нашето продължение на здравословния хороскоп и съветите за здравето на всеки според неговта зодия. Може и да не вярвате на тези неща, но все пак има нещо вярно, че всеки човек си има своя специфична болка. И лек срещу нея.

ДЕВА

Девата е изключително грижлива относно своето здраве. Без съмнение, ако трябва да класифицираме от коя зодия са измислиени хигиенните навици, здравословния начин на живот и диетите, това безспорно е човек от зодия Дева – дисциплинирани, подредени и обожаващи чистоплътността, направо не можещи да дишат до нещо не минало през банята през последните 12 до 24 часа. Освен тези качества обаче, Девата е леко мнителна, и ако забележи някой симптом в себе си, то тя или той веднага грабват медицинската енциклопедия и си изнамират 100 болести само по един симптом. При това, общо взето Девите се отличават с доста добро здраве.

0zodiac8Даже и да правят дълги години диети, Девите пак няма да успеят да подронят здравето си. Единственият проблем, който се очертава пред тази корава зодия, са проблеми с червата. които са чувствително място за нея. За Девата, както и за Рака, най-важното е не толко­ва емоционалната подкрепа, колкото ум­ственото, логично убеждение в това, че те са здрави, че никакви болести не са в състояние да ги надвият.

ВЕЗНИ

Както и в своя живот, така и по отношение на здравето си, Везните се оказват изключително съмнителни, колебаят се и са опитват да съчетаят несъвместимото. А това е изключително вредно за тяхното добро здравословно състояние. Когато Везните не са в хармония с околния свят, тогава и представителите на тази зодия са в лошо настроение и изпадат често в депресии. От това безспорно страда целия организъм на Везните, а тяхното най-уязвимо място е гръбначният стълб и бъбреците.

Почти всяко заболяване при Везните стартира с болки в бъбреците и нечовешка мигрена. А това за тях е сигнал да си направят цялостно и пълно изследване – болестта мо­же да се крие навсякъде, просто бъбре­ците най-рано от всички други органи са почувствали тази „дисхармония. Дамите от зодията е нужно да отделят време, за да посетят гинеколога си и да не изоставят женските си проблеми и болежки.

СКОРПИОН

Един от най-загадъчните знаци, Скорпиона не се отличава обаче с добро здраве. Те имат доста хронични заболявания, но пък за сметка на това са един от най-търпеливите знаци от Зодиака. Голяма част от нещата, които правят Скорпионите не протичат, както при останалите знаци. А това си е голям проблем за лекарите, защото може много трудно да се прогнозира състоянието на такъв човек и оттам да се предпише правилното лечение. Освен това, в повечето случаи по убежде­ние Скорпионите са привърженици на самолечението.

И това не е поредната шарлантария, защото Скорпионите много добре познават всички свои болести. Обичащи да се самоанализират, представителите на тази зодия се отнасят към себе си доста придирчиво. С лече­нието им обаче не всичко е така гладко. Използват само екстремни начини за лечение, ако например използва билколечение, вместо предписаната пропорция от да кажем лъжица билка на чаша вода, той ще сложи лъжица вода на чаша билка. В същото време повечето им заболявания наистина са свързани с начина им на живот и с психологически проблеми.

Продължава…

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.