https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Знаете ли как да освободите тялото си от всичко излишно?

0

Онова, което е излишно за нашето тяло, не винаги са само излишни килограми

Herbs and Spices
Знаете ли как да освободите тялото си от всичко излишно?

Аз съм на 37 години. Висока съм 1,68 и тежа 61 килограма. Не съм дебела, не страдам от високо кръвно или някакви други болести. От време на време ме мъчат настинки и болки в мускулите, но това е нормално. Но онова, което ме мъчи постоянно е една погубваща умора, от която не можех дори да спя нормално. И най-ужасното беше, че не минаваше дори и по време на отпуска, или ако съм спала повече от 6-7 часа, колкото спя обикновено.

Това беше някога. Сега, почти 10 месеца след като намерих решение на моя проблем, аз се чувствам много по-добре. Как постигнах подобрението? Случайно попаднах на информация в интернет за капките Хепавитал, които прочистват черен дроб и жлъчка. Реших да ги поръчам не защото имах проблем с черния дроб, а защото по онова време се бях вманиачила на тема здравословен живот и грижа за здравето с идеята това по някакъв начин да ме освободи от умората, която ме измъчваше. И да освободя тялото от нещо, което се оказа решаващо за ликвидирането на моята умора. Оказа се, че натрупването на шлкаки и токсини, които не са били обработени от черния дроб е довело до моето състояние. Колкото и невероятно да звучи подобрената работа на черния дроб ми помогна да превъзмогна умората.

Марияна Биволарска от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.