Злоупотреба с алкохола разболя черния ми дроб

Злоупотреба с алкохола разболя черния ми дроб, но поне навреме се спрях да пия, и сега го възстановявам, след като прекарах месец в болницата

злоупотреба с алкохола

Злоупотреба с алкохола в продължение на поне 5 години ме прати в болница. Там преживях най-гадните три седмици от моя живот. През това време разбрах какво съм си причинил и се заклех като изляза от болницата да спра да пия.

Който не е бил в болница, по-добре да не ходи сега. на никой не го пожелавам това, през което минах аз. В един момент не просто изтрезняваш, ами всичко си идва на мястото. Аз сега съжалявам за тази злоупотреба с алкохола, но поне навреме ме прегледаха, та не си докарах някоя цироза.

Сега, за да оправя положението с моя черен дроб, който е почти съсипан от алкохола, взимам капките Хепавитал. Тези билкови капки ги получих преди време, като си поръчах едно друго средство, пак билково – за отказване на алкохола. Тогава имаше някаква промоция, и аз реших да се възползвам, не че съм мислил, че ще ми трябват. Ама явно съм постъпил умно, защото сега съм много доволен от капките Хепавитал. След като изпих първата опаковка, си взех още две. така направих препоръчителното тримесечно прочистване с този природен продукт. Интересното е, че за това време много ми се подобриха изследванията, и аз съм много обнадежден, че нещата при мен вървят на оправяне. Надявам се следващата година да е още по-добра в здравословно отношение, както за мен, така и за всички вас!

Мирослав Костов Палийски от Пловдив на 37 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.