Здравословното хранене не е фикс идея

Аз открих, че здравословното хранене е възможно след двумесечно прочистване с капките Хепавитал

 

Double_diabetes
Здравословното хранене не е фикс идея

За тези близо 60 дни аз успях да вкарам целия си режим в норма. Преди си мислех, че е невъзможно, но в един момент като видях и разбрах колко добре се чувствам, колко ми е леко, как добре спя, колко бодра се събуждам и как е добре човек да се почувства наистина здрав, аз избрах завинаги да се чувствам по този начин. Истината е, че това не изисква кой знае колко големи усилия. Даже никакви усилия не изисква.

С капките хепавитал направих прочистване не само, за да разбера, че здравословното хранене е възможно, но и да подобря малко показателите на черния ми дроб. При едно изследване, което си правих преди около година стана ясно, че има някакъв проблем с чернодробните ензими или нещо от сорта, и трябваше да взимам първо лекарства, а едва след това да започна да правя и прочистване със сокове, което аз не успях да спазя много добре. Не заради друго, а защото не бях в състояние винаги да имам сок… С капките Хепавитал не беше така. Не ми представляваше никаква трудност да ги взимам, защото те са много удобни за употреба, а резултатът от прочистването е просто страхотен. Препоръчвам на всеки, който иска да разбере ползите от прочистването на черния дроб, както и от здравословното хранене, да комбинира двете неща в едно и да се наслади на истинското здраве.

Мария Велчева от Казанлък

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.