https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Отслабвайте здравословно и ефективно с билковите капки Хепавитал

0

Здравословно отслабване с капките Хепавитал след прочистване на черния дроб – това е най-сигурния начин да свалите излишните килограми

zdravoslovno

Здравословно сваляне на килограмите може да се случи едва когато сте направили прочистване на черния дроб. След като този втори по големина орган започне да работи нормално, тогава вече може да бъдете спокойни за вашата нова фигура.

Аз имам богат опит с отслабването. Пробвала съм какво ли не, правила съм какви ли не диети, но най-добре се чувствам и най-идеално изглеждам след като направих прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Това здравословно и много ефективно прочистване ми беше препоръчано от моя близка, която също е ползвала капките и е останала много доволна.

Самото прочистване, което аз направих, продължи три месеца – така, както е препоръчано. След това направих почивка от два месеца, и започнах ново прочистване с капките Хепавитал. Така за около 8-9 месеца аз отслабнах с 18 килограма. Преди бях много дебела. Сега вече придобих ново самочувствие. За мен е важно не просто да отслабвам, а това да се случва здравословно, защото докато качвах килограми аз причиних големи злини на здравето си. И ето че сега не ми остава нищо друго, освен да направя така, че да поправя по някакъв начин онова, което сама си причиних.

За моя радост това стана възможно след прочистване с капките Хепавитал, и затова аз ще продължа да използвам билковите капки.

Йорданка Стоименова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.