Здравословният начин на живот се отблагодарява стократно

Искам да кажа на всички, които имат някакво недоверие – здравословният начин на живот не е измислица, нито е излишна пропаганда

 

hrana
Здравословният начин на живот се отблагодарява стократно

Преди време и аз си мислех, че всичко, което се пише и говори непрекъснато за здравословния начин на живот са пълни измислици. Нямат си работа, занимават се с глупости – така си мислех аз… Дойде време да се убедя в истинността на по-голяма част от всичко, което аз и вие сме чули или прочели.

Аз имах доста сериозен проблем със стомаха. Болки, подуване, киселини – всичко това беше част от моето ежедневие и аз бях свикнала с него, защото мислех, че няма друг начин. Пиех хапчета, помагаха за момента, после пак наново и така бях постоянно в този омагьосан кръг. докато една вечер не ми стана лошо. Имах чувството, че получавам инфаркт или инсулт – толкова зле бях. И оттогава започнах да се зачитам и да правя някои неща за здравето си.

Знам, че ще прозвучи високопарно, но от две години моят живот е различен. Усетих колко е хубаво човек да се грижи за здравето си да прави каквото е необходимо, като прочистване на черния дроб, който е една истинска пречиствателна станция на нашето тяло. И това, както и факта, че се опрях изцяло на здравословният начин на живот много ми помогнаха.

Затова апелирам – мили хора, здравословният начин на живот нито е скъп, нито е излишен, нито е измислица, нито е труден. Той е необходим! Не отлагайте нито ден!

Мария Ненкова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.