https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

За три месеца върнах здравето на черния дроб с капките Хепавитал

0

Здравето на черния дроб е много важно, за да може да функционира добре целия организъм

zdraveto na cherniya drob
Проблемите със здравето на черния дроб не се случват изведнъж. Те настъпват бавно и неусетно, докато в един момент болестта не се разрази с цялата си сила.

По-важно е, че повечето от тези проблеми ние си ги създаваме сами. Понякога от небрежност, друг път от незнание.

Аз успях да възстановя здравето на черния дроб само за три месеца, тъй като използвах капките Хепавитал. Моят проблем беше затлъстяване на черния дроб, или омазняване на черния дроб, или стеатоза – както и да го наречете, няма да сгрешите.

Започнах прочистване на черния дроб с капките Хепавитал едва когато разбрах, че имам втора степен омазняване на черния дроб, което не е фатално, но не е и добре.

Реших се на тази стъпка, защото прецених, че ще е по-добре да действам първо с билки, и ако резултатите след това не са добри, да се подложа на медикаментозно лечение.

Само след три месеца прочистване с капките Хепавитал здравето на черния ми дроб беше почти напълно възстановено. от омазняването беше останало само малко за изчистване.

Сега мисля да направя второ прочистване с капките Хепавитал, но по-скоро това ще се случи някъде в началото на есента, за да мога да се възползвам от изобилието на плодове и зеленчуци през този сезон, и да направя заедно с прочистването и една здравословна диета.

Камелия Кирилова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.