Здравето е най-добрата мотивация

Грижата за здравето не е само движение и правилно хранене

 

здравето

Имах възможност да разбера нещо много важно – доброто здраве може да бъде постигнато не само с подходяща диета и двигателен режим. Повечето хора си мислят, че с това се изчерпва грижата за здравето. Аз се убедих, че редовните прегледи при добър лекар могат да спестят доста неприятности, свързани със здравето. През годините съм се старал да правя каквото е необходимо и каквото знам, но все не намирах време да отида на лекар. Едно посещение при личната ми лекарка разкри неща, които не подозирах за моето здраве. Оказа се, че диетата, която съм спазвал през последните месеци се е отразила на черния ми дроб.

Аз се бях запалил по бодибилдинга и с един приятел ходихме редовно на фитнес. Взех си и някои хранителни добавки за мускулите и метаболизма. Оказа се, че те вместо да ми помогнат, са ми навредили. Сега пак продължавам да ходя в залата, но този път го правя само за здравето, но не и за тялото. Може и да нямам мускули като на Арнолд, но за сметка на това сега се чувствам много добре. Истината за тренировките е много относителна. Всеки казва различни неща, но не всичко това е полезно за здравето.

Сега съм минал само на подходящ хранителен режим, който трябва да изчисти черния ми дроб. Аз имам медикаментозен хепатит и затова прочиствам черния дроб с билкови капки Хепавитал, за да предпазя този толкова важен орган от химикалите и за да си укрепя здравето. истината е, че макар и с горе-долу добре изглеждащо тяло, аз не се чувствах много добре. Сега, благодарение на капките Хепавитал, аз постигнах много добри резултати в изследванията. Осъзнах, че не всичко е здраво блъскане и стимуланти. Здравето не търпи компромиси.

Александър Павлов от София на 33 години по професия автобояджия

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.