И един ден просто падаш и умираш преди да си навършил 40

Колкото и дълго да живеем – животът е кратък

билки
Той все не стига за онова, което сме искали да направим, но не сме успели. Длъжници сме на своите близки, длъжници сме и на здравето си. Поне всяка седмица правим по едно здравно обещание, което не спазваме. И един ден научаваме за нас близък или далечен познат, който е починал внезапно, преди да навърши 40 години. Става ни тъжно и се замисляме, че това бихме могли и да сме ние, защото живеем достатъчно неразумно. Обещаваме си, че това няма да е вечно така. Казваме си, че от утре няма да ядем толкова много, няма да пием толкова много, няма да се успокояваме с нещо сладко, ще спортуваме повече, ще се грижим за здравето си повече, отколкото сме го правили досега. И забравяме за тези обещания малко след като сме се събудили и сме запалили първата за деня цигара.

Животът е кратък. Не е необходимо нито да го напомняме, нито да го повтаряме. Затова започнете грижата за своето здраве още сега. Не от понеделник и не от 1-ви. Направете необходимото не толкова заради себе си, а заради децата и близките, които имате. Започнете с нещо дребно, едно упражнение, което да стане навик, нещо, което да знаете, че правите само за себе си.

Диета, прочистване на организма, ходене на работа пеша. Ако не можете сутрин, защото бързате, направете го вечер, след работа. Времето все още е приятно. Ако не може да пазите диета, намерете време поне за едно бързо прочистване на черния дроб и жлъчката. Те ще се погрижат да свършат останалото. Най-лесно, бързо и ефектив е прочистването с билковите капки Хепавитал.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.