https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Има едно средство, което носи здраве на черния дроб!

0

За по-доброто здраве на черния дроб, за да се избавите от вредното омазняване и за да подобрите работата на жлъчката – ползвайте капките Хепавитал

zdraveto na chernia drob
Аз искам да споделя как след прочистване на черния дроб с капките Хепавитал се почувствах много по-добре, не само здравословно, но и емоционално. Става въпрос за това, че преди време ми откриха омазняване на черния дроб, което омазняване трябваше да бъде премахнато, за да не застраши доброто здраве на черния дроб.

Аз пробвах в началото това нещо да се случи с диета, но не ми помогна. Постигнах само частичен успех. За пълното прочистване и за отличното здраве на черния дроб, както и за да се направи профилактика и на жлъчката, аз направих едно по-дълго прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Капките Хепавитал са билков продукт, който е добре да се приема поне 3 месеца. Толкова трае пълното прочистване, което гарантира добро здраве на черния дроб. Аз обаче направих прочистване, което продължи 6 месеца. Взимах капките половин година и се освободих от омазняването на черния дроб, от излишните килограми, които имах и от всичко, което пречеше на добрата работа на този толкова важен орган. В момента се чувствам много добре – и здравословно, и емоционално, и всякак, защото знам, че съм направила най-доброто за себе си и за доброто здраве на черния дроб.

Павлина Йорданова от Плевен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.