https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Радвам се на чудесно здраве, благодарение на капките Хепавитал

0

Разбрах какво е да имаш добро здраве, едва когато направих прочистване с капките Хепавитал

zdrave
Преди време аз не можех да кажа, че имам добро здраве, най-вече защото имах много наднормени килограми с всички, произтичащи от това, последствия.

Най-сериозна заплаха за мен беше високото кръвно и омазнения черен дроб. Стеатозата е състояние, при което черният дроб не работи добре, защото е омазнен, защото буквално е задръстен от мазнини и това пречи на неговата нормална работа. Има няколко стадия на омазняване на черния дроб, но аз имах втори стадий, което е едно гранично състояние. Ако не си бях обърнала внимание навреме, щях да се чувствам много по-зле, заради други, по-сериозни заболявания. Ако пък изобщо не бях започнала лечение, можех да имам и цироза, нищо че не злоупотребявам с алкохола редовно. Даже аз изобщо нямам проблеми с алкохола.

Капките Хепавитал ги взимах в продължение на 4 месеца. Това е малко повече от препоръчителното тримесечно прочистване, но на мен ми беше необходимо, тъй като заради преяждането сериозно бях застрашила моето здраве.

Сега, вече почти две години, откакто взимам капките Хепавитал, аз се чувствам много добре. За този период успях да отслабна с 22 килограма, да си възвърна добрата фигура, самочувствието и да се погрижа за моето здраве.

За този период съм направила общо 3 по-дълги прочиствания с капките Хепавитал, като не съм взимала други лекарства.

Препоръчвам капките Хепавитал на всеки, който иска да се чувства добре, да има добро здраве и да не се притеснява от лоши болести.

Мариела Попова от София на 43 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.