Здрава съм, благодарение на билките

Здрава и щастлива с билки

Здрава съм, благодарение на билките и навременното лечение, което ми спести куп усложнения

Здрава и щастлива с билки
Здрава и щастлива с билки

Аз съм на 29 години и от близо 4 години се боря с последиците от вирусния хепатит, който прекарах, когато бях на 25. Тогава боледувах от вирусен хепатит с усложнения, които ми напомниха колко хубаво ще е да съм здрава. А дотогава гледах малко с пренебрежение на грижата за здравето. Бях по-скоро небрежна към нещо, което изисква постоянни грижи, нищо че съм млада още. Съвременният живот предполага едно по-сериозно отношение към здравето.

Малко след като излязох от болницата аз започнах да се интересувам от билките, защото не всички лекарства ми понасяха добре. И макар, че лечението в болницата беше добро, аз знаех, че има още куп неща, които трябва да правя, ако искам да съм здрава. Затова започнах да взимам билки за черния дроб. И не само – дори когато бях настинала, аз се лекувах с билки. За прочистване на черния дроб открих едни чудесни билкови капки, които ми помогнаха много. Капките се казват Хепавитал и съдържат в себе си куп билки, които аз така или иначе няма как да приготвя, дори и да събера само част от тях. С капки Хепавитал аз направих прочистване, което продължи два месеца. След тези два месеца аз не само се чувствах здрава, както преди, но имах и чудесни резултати. В съчетание с диета капките Хепавитал успяха да ме освободят от всичко опасно и ненужно за моя черен дроб. Днес вече знам, че за да съм здрава, аз трябва да полагам постоянни грижи.

Мариана Борисова от Пазарджик

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.