https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

За здрав черен дроб – тримесечно прочистване с капките Хепавитал

0

Здрав черен дроб има онзи, който се грижи за него

zdrav cheren drob
Грижата за здрав черен дроб включва редовно прочистване. Това прочистване може да бъде извършено по много начини. Има хиляди рецепти в интернет, но гарантираното и ефективно прочистване за здрав черен дроб се извършва само с капките Хепавитал. Само след тримесечно прочистване на черния дроб с билковите капки Хепавитал вие ще имате налице не само здрав черен дроб, но и отлично самочувствие.

Черният дроб може да се увреди поради различни начини.

Клетките могат да се възпаляват, например заради хепатит. Жлъчният сок
може да бъде възпрепятстван заради холестаза.

Може да има натрупване и увеличени нива на холестерол или триглицериди заради заболяване, наречено стеатоза или омазнен черен дроб.

Притока на кръв към черния дроб може да бъде компрометиран.

Чернодробната тъкан може да бъде увредена от химикали и минерали , или инфилтрирана от анормални клетки, като раковите клетки.

Може да има много причини, за да не е налице здрав черен дроб.

И докато причините за увреда на черния дроб са много, има само един начин за надеждното прочистване на този толкова важен орган. За здрав черен дроб направете пълно тримесечна детоксикация с билките, включени в капките Хепавитал. Този природен продукт ще донесе така жадуваното и необходимо подобрение на болестите и симптомите на черния дроб.

Имайте предвид, че голяма част от заболяванията на черния дроб и жлъчката протичат безсимптомно. Затова, за да имате здрав черен дроб прилагайте грижите за него регулярно – две прочиствания с капките Хепавитал са абсолютната гаранция за това!

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.