Здрав черен дроб имам след детоксикация с билкови капки

Здрав черен дроб имам след детоксикация с билковите капки Хепавитал, като тази процедура я правех в продължение на три месеца

здрав черен дроб

Здрав черен дроб имам след като направих детоксикация с капките Хепавитал. Самата детоксикация продължи три месеца, така както е препоръчано. Моето заболяване на черния дроб беше свързано с липса на ензим, който улеснява работата на черния дроб. Това не е чак толкова опасно заболяване. Но, ако не се лекува навреме, тази липса може да причини големи вреди. Лошото е, че не само черния дроб страда от тази липса, а и целия организъм. Прочистването ми гарантира не само здрав черен дроб, но и по-лека работа на другите органи и системи.

Започнах тримесечната детоксикация на черния дроб в началото на тази година. Сега замислям да направя още една тримесечна процедура преди новогодишните и коледните празници, за да ми остане време и да направя още една в началото на годината. Така ще редувам две детоксикации с капките Хепавитал в годината. Може и да променя графика, но това ще го мисля в последствие.

Капките Хепавитал са чудесен природен продукт, съчетал в себе си силата на няколко много силни и полезни за черния дроб билки. Ползва се лесно, а резултатите отговарят на очакванията. Препоръчвам го на всеки, който иска да направи нещо полезно за здравето си.

Мими Георгиева от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.