Имам здрав черен дроб, благодарение на Хепавитал

Здрав черен дроб имам след като започнах да правя прочистване с билковите капки Хепавитал, които са отличен продукт и за болна жлъчка

здрав черен дроб
Здрав черен дроб имам и след като успях да се справя с едно много коварно заболяване. Боледувах от стеатоза и имах много високи стойности на триглицериди в черния дроб. Стеатозата беше във висок стадий, и лекарката ми каза, че ако не взема мерки, може да си докарам цироза. Билковите капки Хепавитал ми помогнаха това да не се случи.

Казвам се Стоянка Георгиева Павлова. На 46 години съм. Родена съм и живея в град София. Сега ще ви разкажа как се спасих от цирозата и излекувах стеатозата.

Много често преяждах или се хранех само вечер. Не спортувах. Общо взето живот на работеща жена, която няма много време за себе си.

След като разбрах колко сериозно е положението с моя черен дроб, реших да взема мерки и да не отлагам лечението. Джипито ми каза да пазя диета. Спомних си, че съм чела това-онова за прочистването на черния дроб. Отидох в аптеката и попитах дали нямат някакъв чай или нещо подобно. Аптекарката, младо и много мило момиче, ми предложи капките Хепавитал – билков продукт за прочистване на черния дроб и жлъчката.

Изобщо не се колебах и си купих една опаковка. Започнах да взимам капките Хепавитал в края на февруари месец. Взимах ги около 4 месеца. След като употребих първата опаковка, от сайта www.hepavital.com си поръчах още три. Доставиха ми ги още на следващия ден, и то с отстъпка.

Билковите капки Хепавитал направиха онова, което лекарствата не успяха да постигнат – изчистиха черния ми дроб от омазняването. Освен това, за месеците, през които взимах Хепавитал, аз съм отслабнала с 19 килограма. Сега спокойно мога да кажа, че имам здраве и самочувствие на 20-годишна. И всичко това – благодарение на билковите капки за прочистване на черен дроб и жлъчка – Хепавитал!

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.