Здрав черен дроб след прочистване с капките Хепавитал

Здрав черен дроб имам след прочистване с капките Хепавитал, което продължи три месеца, но имаше страхотен ефект за цялото ми здраве

zdrav-cheren-drob

Здрав черен дроб може да се каже че имам едва след като направих прочистването с капките Хепавитал. Преди това не се чувствах добре. Точно това ми състояние ме накара да потърся лекарска помощ. Джипито ме изпрати при специалист. След като минаха изследванията стана ясно, че имам мазен черен дроб. Омазняването беше във висок и рисков стадий.

Коварна болест е стеатозата. Незабелязано идва и незабелязано се боледува от нея. Много е лошо. Много е неприятно. Защото нито боли, нито сърби. Просто се чувствах зле. Единственото, което забелязах, беше че корема ми зьапочна да става много голям. А аз никога не съм имал някакви бирени коремчета или нещо от сорта. Аз и алкохол не пия. Но за сметка на това ям. Не съм дебел, пълен съм. След тримесечното прочистване с капките Хепавитал имам не само здрав черен дроб, но и малко по-прилична фигура. За мен е важно, че омазняването започва да се коригира.

Капките Хепавитал са идеални за здрав черен дроб. Те прочистват не само черния дроб, но жлъчката. Хубавото е, че могат да се взимат навсякъде. Аз ще продължавам да ги ползвам, за да съм сигурен, че повече никга няма да имам проблеми с черния дроб.

Константин Попов от София на 51 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.