Зависимостта от алкохола беше най-ужасния момент от моя живот

Зависимостта от алкохола ме караше да се държа по начин, все едно не съм аз

 

жена алкохол
Зависимостта от алкохола беше най-ужасния момент от моя живот

Излишно е да казвам колко грозно нещо е пияната жена. Аз не го осъзнавах, докато пиех алкохол. Не съм алкохоличка, бях зависима. Не съм имала абсолютно никакъв проблем с алкохола, преди да стана на 27 години. Едва тогава започнах да пия. Аз започнах да пия, защото той ме заряза. Бяхме заедно седем години. Последната година беше най-ужасна. Тежеше ми това, че знаех за неговите изневери и въпреки че го питах и подпитвах, той мълчеше и отказваше да си признае. Беше някакъв ад. Накрая, една вечер след като се бях напила, аз му казах всичко, което знам.

Вместо да отговори нещо, той ме нападна, каза че съм била изтрещяла и че съм се била алкохолизирала от едно известно време. А аз тогава за сефте бях пила с една приятелка, на която разказах всичко. Както и да е, това е история, която трябва да бъде забравена. И ще бъде забравена.

Искам само да кажа, че капките Алкофитал много ми помогнаха в отказването на алкохола. Ставаше ми лошо, когато ги взимах и пиех алкохол. Това ми помогна да намаля количеството и постепенно да спра да пия водка. Такова е действието на самите капки, което при мен започна да се усеща и да работи след третата опаковка.

Сега се възстановявам и се чувствам много по-добре.

Н.Ценова от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.