https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Сестра ми имаше много лоша зависимост от алкохола

0

Имам сестра на 43 години. Тя е с 13 години по-възрастна от мен и имаше сериозни проблеми с алкохола

За около 3-4 години беше развила зависимост от алкохола. Това беше един много труден момент за нашето семейство. Опитвали сме какво ли само и само да спре да пие, и нищо не й помогна. Единствено сега, откакто започнахме да й даваме капките Алкофитал има някакво подобрение. Опитвали сме да й говорим, да ? кажем да спре, да престане да пие. Сама не успя да се справи. Трябваше да се случи най-лошото, за да разбере, че с пиене доникъде няма да стигне. А лошото беше това, че й се случи да претърпи катастрофа с колелото. За наше и нейно щастие, катастрофата не беше много сериозна, но си беше стрес. Държа да отбележа, колкото и да не ми се иска, че вината за този сблъсък си беше нейна.

След случилото се тя започна да прави опити да спре да пие, но не й се отдаваше много. Важното е, че все пак стана така, че тя осъзна, че не е много полезно да започва да пие пак, с извинение, че стресът от катастрофата я принуждава. Лошото е, че тя така и не се омъжи… Както и да е. Важното е, че сега тя пие по-малко отпреди. Намали пиенето и вече не мога да кажа, че има някаква зависимост от алкохола, но все пак се случва малко да прекали. Обнадежден съм, че лечението все пак е в началото и това може да се окаже решаващо – ако сега се осъзнае, ще има много по-спокойни старини.

Григор Косев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.