Почти всяка зависимост към алкохола е започнала с една бира

зависимост към алкохола

Зависимост към алкохола се развива дори и от една бира. И в такива моменти човек дори не си спомня как е започнало всичко

зависимост към алкохола

Зависимост към алкохола се развива по-бързо, отколкото човек може да се откаже от него. За това допринасят много фактори. Освен това, точно една бира е нужна, за да прекъсне нечие дълговременно въздържание. Казваме си – една бира, какво толкова. Е, какво толкова, ама това толкова е толкова много, колкото не може да си представим.

Аз винаги съм се чудил на хората, които уж отказват пиенето, за да се справят със своята зависимост към алкохола, но продължават да пия. И уж малко пият. Да, може да е по-малко от преди, но с течението става повече. и това увеличение се случва незабележимо. Но не е чак толкова незабележимо като количество. Затова мисля, че отказването на алкохола или трябва да е пълно, или да не се нарича отказване, защото то не е такова. Все едно някой наркоман да каже: Аз спирам наркотиците, но от време на време ще пуша малко трева – какво толкова. Е, толкова, толкова, ама това не е отказване. Това е отлагане. Затова при борбата с каквато и да е зависимост към алкохола, била тя дълговременна или не чак толкова, е добре да сме крайни – всичко или нищо. Или по-скоро – по-добре нищо, отколкото само малко и само от време на време. Защото това „от време на време“ се превръща в безкрайност.

Милан Германов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.