https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Имах зависимост към алкохола, която преодолях с капките Алкофитал

0

Зависимост към алкохола е едно прекалено общо понятие. Може да си зависим към алкохола, но да си нямал проблеми. Аз имах много!

зависимост към алкохола

Когато е налице зависимост към алкохола, много лесно може да се превърнем в алкохолици. Особено ако не внимаваме в картинката. Или пък ако изпуснем подходящото време. Много страшно положението с алкохола, ако не се вземат мерки. Личен опит, но не и съдба имам с алкохола, заради което съм много доволен от себе си.

Искам да кажа още, че е важно какво средство ще се използва за ликвидиране на този порок, лош навик, това отвратително деяние да се пие и да се вършат глупости. Аз ползвах капките Алкофитал.

нека малко да ви кажа за тези билкови капки за алкохолизъм – Алкофитал! Аз съм човек, който нямаше много сериозни проблеми с алкохола, но все пак злоупотребявах. Капките Алкофитал ми предизвикаха непоносимост към алкохола. Пия, и не ми се пие. Спирам на едно малко, и това е. Даже някой път изобщо не пия. И така се разрежда пиенето на алкохол. Не че съм го отказал съвсем, но се чувствам много по-добре сега, когато вече пия по-малко, отколкото в гимназията.

Затова, ако искате да се откажете от алкохола – капките Алкофитал са вашия препарат. Щом ми помогнаха на мен, ще помогнат и на вас, ако сте достатъчно упорити.

Мирослав Радев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.