https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Трудно е да се живее със зависим от алкохола мъж!

0

Зависим от алкохола мъж може да превърне в ад не само своя живот. Той съсипва здравето и радостта и на онези, които са около него

зависим от алкохола

Моят съпруг беше зависим от алкохола. Много злоупотребяваше с пиенето. Много злоупотребяваше и с други неща, които нямат връзка с алкохола.

По онова време той злоупотреби и с любовта ми, и с доверието, и моето търпение. Накара ме да мисля за неща, за които не съм си и представяла, че мога да мисля – да го напусна. Това, че той имаше проблеми с пиенето, аз го знаех. Не беше нещо лошо за мен. Лошото беше, че проблемите му с алкохола се появяваха веднъж или два пъти в месеца. Ставаше страшно. после всичко утихваше. И аз си казвах, че няма да се повтори. и така – до следващия път. Това беше някакво зловещо виенско колело, от което исках да сляза. Исках да си тръгна. Не исках повече с него. не и ако продължава да бъде такъв.

Не знам кога и как се случи, че попаднах на информация за билковите капки Алкофитал. Поръчах ги, започнах да му ги давам без негово знание. Дойде момент, в който той започна все по-малко да пие. После, някак между другото му казах, че има един препарат, който може да му помогне да не е зависим от алкохола. Ако иска да го пробва и да види какво ще се случи.

от онова време минаха почти 4 години. Днес не мога да кажа, че моят мъж има нещо общо с онова, което беше преди. Да, от време на време пие, но то и аз си пийвам… Дано повече никога не преживявам този кошмар, който преживях, когато мъжът ми беше зависим от алкохола.

Надя Василева на 37 години от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.