Капките Алкофитал помогнаха на моя зависим от алкохола съпруг

Моят съпруг беше зависим от алкохола, но сега се възстановява, благодарение на капките Алкофитал, които предизвикват непоносимост към алкохола

зависим от алкохола

Зависим от алкохола беше моят съпруг. Това беше една много тежка зависимост. Двамата заедно успяхме да се преборим, и все още се справяме с този проблем. Капките Алкофитал много помогнаха в това отношение.

Капките Алкофитал направиха възможно намаляване дозите, които той пиеше. Тези капки са билкови и са много силен билков извлек от растения, които предизвикват непоносимост към алкохола. За мен е много важно това, че той не пие толкова, колкото преди. Не знам дали ще дойде време, в което да не пие изобщо.

Макар и да е зависим от алкохола, моят съпруг не е като другите алкохолици, или нещо подобно. Знам, че всеки се справя по негов си начин, но това не пречи да намирам някои разлики. Аз зависими от алкохола хора познавам достатъчно. Моят баща пиеше много.

Другото, което си мисля е, че имаме прекалено големи претенции към хората, които са зависими от алкохола. Ето например аз искам да не пие изобщо, но самата аз пийвам понякога. Няма нищо лошо в това, ако от време на време пие малко вино или бира, или малко уиски. А и винаги може да стане така,ч е да започнат да се взимат капките Алкофтиал, ако той пак започне да увеличава дозите. Важното е, че с течение на времето той става все по-малко зависим от алкохола и може да контролира желанието си да пие. Както и самостоятелно, без капките Алкофитал, да решава дали да приема алкохол или не.

Мирка Попова от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.