https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Затлъстяване на черен дроб се повлиява най-добре от капките Хепавитал

0

Затлъстяване на черен дроб се лекува лесно, когато е в начален стадий

zatlastyavane na cherniya drob
Затлъстяване на черен дроб се повлиява най-добре от капките Хепавитал

Затлъстяване на черен дроб е състояние, което настъпва неусетно. Към него могат да бъдат предразположени хора, които имат следните оплаквания или симптоми.

Освен това залъстяването на черния дроб е многофакторно заболяване, което възниква в резултат на излагане и на тези различни рискови фактори:

– абдоминално затлъстяване (обиколка на талията по-голяма от 94 см при мъжете и 80 см при жените);

– повишаване на нивото на триглицериди в кръвта

– високо кръвно налягане над 130/85 mm Hg.

– нарушен глюкозен толеранс, продължителна хипергликемия (диабет тип 2);

– инсулинова резистентност.

Ако при вас е налице поне едно или две от тези оплаквания, най-добре ще е да направите прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Безалкохолното затлъстяване на черния дроб (наречено още стеатоза) напредва бавно и опасно, и отваря възможност за развиване на цироза. Мастният черен дроб в следващите 20-30 години ще е най-честата причина за цироза на черния дроб, изискваща трансплантация. Неалкохолното затлъстяване на черния дроб включва следните етапи на болестта: чернодробна стеатоза, неалкохолен стеатохепатит и фиброза с възможен резултат на цироза с повишен риск от развитие на хепатоцелуларен карцином.

Всичко това трябва да се има предвид от хората, които редовно прекаляват с храна и спиртни напитки. За тях детоксикацията на черен дроб с капките Хепавитал не е препоръчителна, а направо задължителна.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.