Запой след запой – така се става алкохолик!

След всеки запой обаче си казвам, че ще е последен, че няма да има друг, че спирам да пия, но това никога не се случва, защото съм слабохарактерен

запой

Всеки е осъмвал след запой. Аз обаче осъмнах след последния запой в една градинка, в град, който беше на около 25 километра от моя град. Абсолютна излагация. Даже нямах спомен как съм попаднал там. Замислих се, колкото и да ми се въртеше главата. Това беше преди осем-девет месеца. оттогава не съм спирал да мисля. Мисля за това, че трябва да направя всичко необходимо, за да не продължавам така. Затова взех капките Алкофитал. Те ми помагат много. Помагат ми да не пия толкова, колкото преди. И съм доволен. Действието на капките е такова, че предизвикват непоносимост към алкохола. Не ми се пие, като ги взимам. И сега съм на третата опаковка от капки. И мога да кажа, че времето, когато ще се справям без тяхна помощ не е далече.

На 27 години съм. Имам възможности за хубав живот. Работя, родителите ми помагат. Не виждам защо трябва да си съсипвам живота с някакво празно съществуване. Правил съм го досега. Учих, изучих се, имам какво да работя. Време е да си хвана живота в ръце и да започна да действа.

Капките Алкофитал са за такива като мен, хора, които искат да се откажат от алкохола. И колкото по-рано почнат да ги взимат, толкова по-малко алкохолици ще има.

Росен Филипов

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.