Започнах на чисто, благодарение на билковите капки

С билковите капки, които ме държат далеч от алкохола, аз започнах една нова страница от моя живот

билковите капки
Започнах на чисто, благодарение на билковите капки

През по-голямата част от живота ми аз съм имал проблеми с алкохола. Започвам да пия, спирам да пия, после пак започвам и така една непрестанна въртележка. Най-много от всичко ме е яд, че заради алкохола съм пропуснал идеални възможности за работа и загуби добри приятели. Сега каквото и да правя, не мога да си ги върна. Много ми се иска да имам някаква основателна причина, да кажа “Аз пия, защото загубих близък, защото останах без работа, защото няма любов в живота ми!”. Нищо подобно. Аз останах без работа, без любов и добри приятели именно заради алкохола и моето непостоянство. Аз съм един несериозен човек, но искам да променя това един път завинаги.

Сега, с билковите капки Алкофитал, аз успявам да стоя далече от алкохолното изкушение. Взимах билковите капки в продължение на 6 месеца, с малки почивки, много стриктно и много редовно. Сега се въздържам от пиене. Сам, без билковите капки Алкофитал. Те ми дадоха основата, сега останалото зависи от мен. обнадежден съм, защото усещам, че това ще е края на моята битка с алкохола. Започнах начисто, благодарение на билковите капки. искам да продължа нататък без тях и без всичко, което да ми напомня, че съм имал проблеми с алкохола.

Митко Йовчев от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.