Започнах да отслабвам след прочистване на черния дроб

Цял живот съм била пълна, но от няколко месеца започнах да отслабнах, тъй като си направих прочистване на черния дроб

черния дроб
Започнах да отслабвам след прочистване на черния дроб

Значи, аз си представих нещата по следния начин – не може един дом да е хубав и чист, ако прахосмукачката не работи добре, защото е с пълна торбичка. Не може да накараш мръсната и мазна вода от мивката да изчезне, ако канала е запушен. Осъзнах, че има значение как работят другите органи, за да се случи отслабването, а за да работят другите органи добре, трябва черния дроб да е наред.

Всъщност, до този извод не стигнах сама. Каза ми го преподавателката на курсовете по йога, на които започнах да ходя реди година. Там научих колко важна роля играе черния дроб. Там разбрах, че красотата и здравето идват отвътре навън. Няма начин да си задръстен с отрови и шлаки и да искаш да си слаб.

Аз лично започнах да отслабвам след прочистване с капките Хепавитал, които са за прочистване на черния дроб. Освен черния дроб, билковите капки прочистиха и жлъчката, защото нещата просто а свързани. От лятото започнах да правя прочиствания на черния дроб с капките. До този момент съм направила само две. Като резултат от диетата, която спазвах, и която ми беше предписана от диетолог аз съм отслабнала с 12 килограма за 8 месеца. Може да не е много, но за мен е голям напредък.

Марияна Филева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.