Започнах да отслабвам след прочистване на черния дроб

Пробвала съм много начини да отслабвам, но нито един не е дал резултата, който имах след прочистване на черния дроб

hepavital
Започнах да отслабвам след прочистване на черния дроб

Здравейте! Казвам се Милена и съм на 45 години. Преди 11 месеца тежах 97 килограма. Сега съм 76. Всичко това стана възможно на три неща, които направих. Назначиха ми изследвания, след изследванията отидох на диетолог, а преди това започнах прочистване на черния дроб. програмата при мен беше горе-долу следната.

Когато станаха готови изследванията ми се видя, че имам проблем с черния дроб и щитовидната жлеза. Минаха изследванията, известно време имах медикаментозно лечение, след това отидох на диетолог, направи ми диета, а преди да започна диетата той каза, че трябва да направя прочистване на черния дроб. Препоръча ми капките Хепавитал.

Искам да ви кажа, че тези три стъпки ми осигуриха истинското отслабване. Никой не може да знае дали дебелее само заради лакомията, или има и някаква друга причина. Всичко е свързано. Затова преди да започна диетата аз трябваше да направя прочистване на черния дроб. Защото когато черния дроб е прочистен той усвоява по-добре веществата, които влизат в кръвта, прочиства и кръвта по-добре, и изобщо – всичко се случва много по-лесно, бързо и ефективно.

Затова, ако искате да отслабнете, намерете причината. Идете на лекар, прегледайте се, не правете грешка като мен да се тровите с какви ли не препарати. За всичко си има начини. Само трябва да се открие правилния начин.

Мария Григорова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.