Запек и издут корем ме мъчеха години наред, докато не започнах да ползвам Хепавитал

Издут корем, запек, тежест, постоянна умора, обезсилване – това ме мъчеше и ми тежеше. Не знаех как ще се справя, докато не започнах да ползвам Хепавитал

подут корем

Подут корем се получава, когато не се ходи редовно по голяма нужда. Това е някакъв проблем на дебелото черво, който не може да се реши с лекарства. Но, билките вършат чудесна работа в тази ситуация. Ето защо аз съм много доволна от капките Хепавитал. Те са за прочистване на черен дроб и жлъчка, но ми помогнаха и в тази не особено приятна за мен ситуация. На този етап мога да кажа смело, че нямам никакви проблеми с изхождането и изпразването на дебелото черво. И, което е по-важно – чувствам се много добре, много мотивирана да продължа грижата за здравето си с билки.

Капките Хепавитал ги взех, защото бях решила да направя прочистване на черния дроб. Една приятелка ме зариби, признавам си. Аз на лекар съм била, но никога не е ставало на въпрос, че може да имам някакво заболяване на черния дроб, само защото съм пълна. Излишните килограми са проблем не само за храносмилателната система, и за това, че може да се има високо кръвно налягане.

Когато започнах да ползвам капките Хепавитал, не съм очаквала, че може да има такъв ефект. Мислех си, че те са само за прочистване на черния дроб и жлъчката. А те взеха че махнаха моя издут корем, дадоха ми сила и ново самочувствие.

Малинка Попова от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.