За здраве и дълголетие – редовно прочистване на черния дроб

Доброто здраве и дълголетие на са дар. За тях са нужни редовни грижи

Доброто здраве и дълголетие на са дар. За тях са нужни редовни грижи

Доброто здраве и дълголетие на са дар. За тях са нужни редовни грижи
Доброто здраве и дълголетие на са дар. За тях са нужни редовни грижи

За здраве и дълголетие е необходимо човек да има режим на живот. Да знае кога и колко да яде, да спи и да работи. И другото, което е необходимо е, човек да може да полага елементарни грижи за своето здраве от дома си. Посещенията при лекаря са полезни и задължителни, но от една страна понякога нямаме време, а друг път – средства. Затова, ако редовно инвестираме малки суми в здравето си, ако всеки ден ние полагаме по една тухла под формата на билков чай или нещо друго, което правим за здравето, ние ще можем да изградим надеждна стена срещу болести и да си гарантираме така желаното дълголетие.

За дълголетие и здраве е хубаво да правим и редовно прочистване на черния дроб. Най-добре е това да става в началото и в края на всеки сезон, по време на празници, или по-скоро – преди празниците и ако сме били сериозно болни. За прочистване на черен дроб и жлъчка се ползват капките Хепавитал. те са най-добрия естествен продукт с грижа за този толкова важен човешки орган – черния дроб. Приложени в продължение на два месеца в началото и след това по месец в началото и в края на всеки сезон, капките Хепавитал са чудесен начин да разтоварите организма си от всички вредни шлаки и други вредни наслагвания.

Капките Хепавитал са задължителни при хора, които злоупотребяват с мазни и вредни храни, както и за такива, които имат алкохолна зависимост.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.