https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

За прочистване на червата Хепавитал свърши чудесна работа

0

За прочистване на червата аз не съм ползвала специален препарат. Останах много доволна от работата, която свършиха билковите капки Хепавитал

прочистване на червата

Прочистване на червата се прави по различни начини. Аз открих за себе си, че червата могат да се прочистват и като се ползват билковите капки Хепавитал. Хепавитал поръчах преди няколко месеца, за да направя прочистване на черния дроб. Заедно с това аз открих, че този препарат направи добро и на червата ми.

Имах страхотен запек преди да ги ползвам. Явно изпразването на червата е част от прочистването на черния дроб. За мен това е много добре, защото така аз с един куршум уцелех две мишени.

Цялостното прочистване на черния дроб аз правих три месеца. След това починах един месец и започнах да правя нов курс на лечение с капките Хепавитал. Резултатите са повече от добри. Освен добрите показатели, които имам на черния дроб, аз нямам оплаквания и от редовността на червата.

Вече не употребявам капките Хепавитал. Въпреки това продължавам да си ходя редовно до тоалетната. Чувствам се възстановена и изпълнена с енергия. А преди все бях уморена. Не можех да стана от леглото. Или ако станех, целият ми ден преминаваше на бавни обороти. Много съм доволна от капките Хепавитал. Ще продължавам да си правя профилактично прочистване с тях, не само заради черния дроб, а и за прочистване на червата.

Марина Жекова от София на 41 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.