За половин година баща ми намали значително консумацията на алкохол

alcohol
За половин година баща ми намали значително консумацията на алкохол

За баща ми консумацията на алкохол никога не е била средство за потушаване на някакви емоционални кризи

Той пиеше много, но това много означава, че пиеше всеки ден по две-три питиета, както той обича да казва „за отскок“. Не че съм разбрала досега какво толкова трябваше да надскача, но сега е на години, на които трябва да се внимателен със здравето си. Неговото пиене не се е отразило на нас по никакъв начин. Консумацията на алкохол не е предизвиквала някакви драми или скандали, но за него самия не беше добре.

Започнахме да му даваме капките Алкофитал тайно. Аз ги поръчвах, майка ми ги взимаше и ги присипваше в друга опаковка и му казваше, че това са капки за укрепване на сърцето. Така се започна. Тайното даване на капките даде резултат. С течение на времето баща ми започна да пие по-малко, да намалява консумацията на алкохол и да казва на майка ми, че е решил да започне вече по-малко да пие, защото явно му става лошо от пиенето. Майка ми нищо не казваше, аз също си траех, но много добре знаехме за какво иде реч.

Капките АЛКОФИТАЛ са билков продукт, който може да се намери и по аптеките. Поне в София го има, за другите градове – не знам. На мен ми е по-удобно да ги поръчвам, защото така ми ги носят направи у дома. Прочетох за тях в интернет и реших да взема и да пробвам. В крайна сметка човек трябва да опита всичко, а не после да се извинява с какво ли не, че е можело да се случат нещата по друг начин. Има ли проблем – трябва да се действа за неговото решаване, а не да се чуди човек какво точно се случва и защо се случва така.

Консумацията на алкохол не е проблем, който се решава с глава, забита в пясъка. За него е необходимо много инат, много упорство. Баща ми сега е в пъти по-добре, и пак си е същия, нищо че не пие.

Камелия Гергова от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.