https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

За нормалната работа на червата – ползвайте капките Хепавитал!

0

Нормалната работа на червата е важна за целия организъм. Благодарение на тях от тялото ни се махат всякакви отрови и шлаки. И ставаме по-здрави!

нормалната работа на червата

Нормалната работа на червата подпомага здравето на целия организъм. В това съм абсолютно убедена, защото дълги години страдах от ужасен запек. Бях задръстена, чувствах ужасна умора, беше ми тежко и не се чувствах добре. Това беше един много тежък период за мен. Не съм предполагала, че е възможно някога да почувствам облекчение от всичко това, докато не започнах да ползвам капките Хепавитал.

Капките Хепавитал са за прочистване на черния дроб и жлъчката. Но заедно с това те ми помогнаха и да имам по-нормално и редовно работещи черва. Благодарение на тях имам редовен стомах, отслабнах и се чувствам много добре.

Преди не можех дори да си представя какво е живота с нормална работа на червата. Това означава дори и да боледувам по-малко от сезонни болести. Много добре се чувствам, наистина! И смятам да правя по едно такова, тримесечно прочистване на червата поне три месеца в годината. Даже може и два пъти в годината. И не на последно място – кожата ми се изчисти – вече имам много по-сияен тен отпреди. Надявам се да съм била полезна на някой с тази информация.

Христина Гергова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.