https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

За мен най-доброто отслабване дойде след капките Хепавитал

0

Когато става дума за отслабване, бих могла да напиша цяла книга, или поне дисертация. Какво ли не съм правила, кое ли не съм опитвала…

отслабване

Но, истинското отслабване дойде при мен след като започнах да ползвам капки Хепавитал. Много подходящ продукт, не само за черния дроб, но и за отслабване. Сигурно защото здравето на черния дроб е свързано с по-малко килограми и освобождаване на излишните мазнини.

Трябва да се знае, че по-пълните хора може да имат проблем с черния дроб, без да изпитват някаква болка. Всъщност, те наистина имат този проблем – всички хора, които имат излишни поне 5 килограма, а може и повече. И този проблем се нарича стеатоза. Заради омазняване на черния дроб аз започнах да взимам капките Хепавитал. А това омазняване го имам, защото имах излишни килограми.

Другото, което е добре да се знае е, че човек дори и да отслабне, омазняването на черния дроб не си отива толкова лесно. Нужно е още малко повече време и още малко повече усилия. Изразявам се по този начин, защото не се знае малко ли са, много ли са – зависи от човека. Това си е индивидуален процес. Аз, например започнах да отслабвам едва когато приключих с тримесечната детоксикация с капките хепавитал. Ако бях някоя, щях да кажа че тези капки не действат. А то не е така – действат, но са с натрупване, като всички ефективни природни лекарства.

Йорданка Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.