Капките Хепавитал са средство за лечение на стеатоза

За лечение на стеатоза ползвам капките Хепавитал. Казвам, че ползвам, защото аз ще продължа да правя редовно прочистване с капките Хепавитал, въпреки че вече нямам стеатоза

лечение на стеатоза

Лечение на стеатоза трябва да се извършва, както с природни средства, така и с диета. Двете неща трябва да се съчетаят, за да има ефект.

За моя случай аз направих две прочиствания, до тук, с капките Хепавитал. Капките Хепавитал са билков продукт, който действа много добре при стеатоза. предполагам, че е полезен и при други състояние на черния дроб, но аз съм ги ползвала само за лечение на стеатоза.

Моята стеатоза не беше много голяма степен, но за сметка на това имах други усложнения, покрай нея, с които трябва да се справям още. Става въпрос за излишните килограми. Аз не знам кое се случва първо – дали се появява стеатозата и след това излишните килограми, или обратното. Но е факт, че имам още килограми да свалям, заради влошената работа на черния дроб. Затова казвам, че ще ползвам капките Хепавитал, защото ми действат много добре – не само на работата на черния дроб, но и за сваляне на килограмите.

За мен по-важното е, че сега вече се чувствам добре, и че омазняването става все по-малко, и по-малко. Сигурна съм, че след следващото тримесечно прочистване, което ще направя с капките Хепавитал, то ще стане още по-малко.

Невена Георгиева от София на 49 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.