Билкови рецепти на лечителя Петър Димков за камъни в бъбреците и жлъчката

Рецептите и съветите на известният лечител Петър Димков, вече поколения наред помагат при различни страдания, когато човек е решил, че силата на природата е по-голяма от тази на химията. Защото за този род лечения, човек трябва да узрее, никой не може да ни накара да вземем това решение. Или просто да сме отчаяни достатъчно. Когато традиционното лечение не помага, вижте какво препоръчва Лечителя за пясък и камъни в бъбреците и жлъчката:

1. Направете си отвара от върбови листа.Това се прави, като се вземат 10 листа от върба и се сваряват в литър вода. След като водата заври, се пускат листата и се оставят да поврат около 10-15 минути. След като изстине тя може да се използва. Вземайте от настойката по чаена чаша три пъти на ден – сутрин, обед, вечер или пък само сутрин и вечер.  Така приготвената отвара ще стигне за 2 дни, след което ще трябва да сварите още. След 10 дни направите почивка от 15-20 дни и после пак започнете да пиете през следващите 10-на дни. Тази отвара спомага за изхвърлянето на пясъка и камъните от бъбреците.

chai2. Правете си горещи памучни компреси на мястото на болката.

3. Прави се отвара от троскот, като стиска от билката се пуска в съд с вряща вода, за около 3-4 минути. Водата трябва да е около 500 мл. Да се прецеди и пие като чай. Пийте 2 пъти дневно, сутрин и вечер по 1 чаша.
4. Хапвайте повече плодове и пийте топла вода, за да изкарате пясъка.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.