https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

За жените изневярата спасявала брака

0

Повечето хора ще ви отговорят, че щом се е стигнало до изневяра, значи нещата не вървят и връзката е в опасност. Но според ново допитване, поне една трета от жените са на мнение, че една извънбрачна връзка може да помогне да се спаси брака или връзката. Голям процент от анкетираните дами, около 73% смятат, че извънбрачната връзка, която са имали, са спасили в някаква степен връзката им, тъй като се е стигнало до нея, поради пренебрежение от страна на партньора. От жените, които заявили, че пренебрежението е причината за неверността им, много от тях са изтъкнали, че е липсвало уважение към техните емоционални нужди. Това е факторът, който е изиграл значителна роля за решението им да си намерят друг.

izneviara2-33601-500x334Освен със забягването настрани, както и с прекаленото време, прекарвано в офиса, 67% от жените заявили, че причина за неверността им е не особено впечатляващия секс със съпруга им. Но те смятат, че всичко това действа освежаващо на брака им и интереса към законната половинка.

Учените обясняват това с факта, че докато при мъжете сексуалния пик е през 20-те години, то при жените това се случва по-късно – през 30-те и 40-те години, тогава когато вече се чувстват удобно в своето тяло за разлика от 20-те години, когато все още много от жените са притиснати от несигурност и комплекси.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.