https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

За ефективно и трайно отслабване прочиствайте черния дроб два пъти в годината

0

Трайно отслабване може да се постигне само ако човек преосмисли навиците си на хранене и движение. Необходимо е да се помисли и за здравето

трайно отслабване

Трайно отслабване се постига тогава, когато има дълговременна отговорност към здравето. Ако не сме отговорни към него, не само че няма да отслабнем, но и може да се разболеем, ако сме поели по грешния път за отслабване.

Пише ви една жена, която постигна точно това. В желанието си да отслабна, аз правех какви ли не опити и взимах какви ли не хапчета. Започвах да взимам всичко, което някой ми кажеше. и резултат нямаше никакъв. Всъщност – имаше. Разболях се. Бъбреците ми почти отидоха на кино, а за мое огорчение напълнях още повече, след като реших да спра да правя експерименти с тялото си.

Тогава си казах, че спирам да се тормозя за това как изглеждам, а ще се грижа за здравето си. Нали се сещате, че грижата за здравето е свързана с по-малко като количество, но по-често и с по-добро качество храна. За мен това не беше нещо ново, но някак не успях да го направя до този момент.

И, чудно – започнах да отслабвам! Паралелно с това започнах да взимам и капките Хепавитал, за да прочистя черния си дроб. Само за една година аз постигнах онова, което не успях за 10 години – отслабнах, подобрих здравето си и вече се чувствам много по-добре.

Борислава Попова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.