Всяко лечение е много по-ефективно след прочистване на организма

За отличното прочистване на организма трябва да се направи прочистване на черния дроб и жлъчката

hepavital
Всяко лечение е много по-ефективно след прочистване на организма

Болестите не са нито приятни, нито желани. Но в забързаното ежедневие, обременени от многото проблеми, които имаме за решаване, често здравето е последното нещо, за което се сещаме. И ако случайно решим да му отделим някакво внимание, то най-вероятно вече е късно. Често лечението продължава дълго и струва скъпо. Не са малко случаите, в които се оказва и неефективно. Възможно ли е да се излекуваме бързо, евтино и ефективно? Да, но затова е задължително редовно да правите прочистване на организма.

Редовното прочистване на организма не е непосилна задача. Започнете с прочистване на отделните органи. Например – прочистване на черния дроб и жлъчката. Когато черния дроб и жлъчката работят добре и в синхрон, тогава цялото тяло ще се радва на добро здраве. Прочистването на черния дроб и жлъчката става като се ползват билки. Най-добре е да използвате за това билковите капки Хепавитал, които представляват букет от най-необходимите билки за ефективната работа на черния дроб. Провеждайте прочистване на черния дроб в продължение на два месеца и си направете изследвания след това – ще бъдете изненадани от добрите резултати, които ще постигнете. Свикнете да прилагате прилагате това прочистване всеки месец при смяната на сезоните или след големи празници като Коледа и Великден и така организмът ви не само ще бъде пречистен, но ще работи още по-добре отпреди.

За прочистване на организма не трябва да се пропуска и прочистване на червата, дебелото черво и панкреаса. Едва когато сте приложили пълно прочистване на организма, съчетано с подходящ хранителен режим и прием на билки за улесняване на освобождаването от влаките и натрупаните вредности, едва тогава може да пристъпите към лечение на болести, ако имате такива, или към по-бързо и желано отслабване.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.