Всичко натрупано през Коледа ще изчистя с капките Хепавитал

Аз съм сравнително нов потребител на капките Хепавитал, но искам да кажа, че съм много доволна от тях

 

herb Започнах да ги ползвам това лято, след като имах една тежка инфекция, заради която трябваше да пия доста сериозни лекарства. И за да си пречистя черния дроб, аз започнах да взимам капките Хепавитал. Това са капки, които са билкови и съдържат много български и други билки. Направени са за прочистване на черния дроб и жлъчката. С тяхна помощ си спестих доста проблеми, защото, както може би знаете, силните лекарства удрят в бъбреците или в черния дроб.

И така, юни и юли месец пречиствах черния дроб и жлъчката си. Доволна съм от действието на капките, защото заедно с всичко останало, аз успях да се освободя и от малко килограми. Капките Хепавитал имат много хубав разпускащ ефект и това ми помогна да направя работата на стомаха си редовна. Освен това, аз се чувствам по-добре сега. Освен, че ми е по-леко, аз имам и доста по-нормален и свеж тен на кожата си.

Препоръчвам на всички да си вземат капките Хепавитал след Коледа, така както ще направя и аз, за да се освободя от онова, което ще се лепне за мен по време на празниците. Човек трябва да мисли преди всичко за здравето си, каквото и да се случва.

Милка Асенова от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.