Всички болести са от нерви – хироматична диагностика

Повечето болести са факт след стрес и нерви – погледнете китката на ръката и разберете дали всичко е наред с вашето здраве

hiromantiq

Нерви стрес рушат нашето здраве. Можем ли да открием първите признаци на някои заболявания? Хиромантията предлага един алтернативен начин на диагностика.

Хирологичните признаци не трябва да се възприемат като стопроцентова диагноза – човешката съдба винаги остава загадка.

Изтъняване на Линията на живота и нейната накъсаност говорят за отслабени жизнени сили и съответно за период на болести. Освен имунитета и онкологията върху нея се отбелязва и предразположеността към ендокринни заболявания: за това говори раздвоението й, макар че този знак може да означава и емиграция.

Но ако се разгледа предимно медицинският аспект, най-често раздвоението показва затлъстяване или захарен диабет. В този случай е възможна и нарушена функция на щитовидната или половите жлези. Такива знаци се срещат и у хората, страдащи от алергия.

Линията на главата /разума/ отразява състоянието на нервната система, органите в главата и гръбначния стълб. Най-честото явление е серия дребни островчета, напомнящи верига. За такъв човек може да се каже, че при него всички болести са от нерви.

Стресовият фактор в развитието на заболяванията е много голям

При жените този знак говори и за наличие на мигренозни болки, които често са симптом за вегетосъдова дистония. Често веригата преминава в нормална линия и нервната система с възрастта се стабилизира.

Повишената емоционалност се отразява във вид на голямо количество дребни линии и знаци върху ръката. Колкото по-малко са линиите върху дланта, толкова по-здрава е нервната система.

Бледната Линия на главата говори за слабост на нервната система, бърза уморяемост и ниска устойчивост на стресове. Тъмната – за повишено артериално и вътречерепно налягане, предразположение към склеротични изменения на съдовете на главния мозък. Накъсването – за заболявания на органите на главата: очи, уши, нос.

Знаци, говорещи за поражение на дясното око, лявото ухо или долната челюст липсват – не ги търсете. Островчетата и разломите върху Линията на Главата са стресови ситуации, достигащи до депресия, много рядко до лудост.
Точките могат да свидетелстват за травми на главата или гръбнака или за сериозни нарушения на мозъчното кръвообращение – инсулт.

Перпендикулярните чертички по тази линия означават счупвания, травми, но не непременно на костите на черепа или гръбнака. В този случай може да се каже, че Линията на главата отразява състоянието на цялата костно-мускулна система.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.