https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Все по-трудно се общуваше с мен. Оказа се, че имам депресия

0

Все по-трудно се общуваше с мен. Нещо се беше случило, и от онова слънчево и лъчезарно момиче нямаше и следа. Оказа се, че имам депресия

имам депресия

Имам депресия, от която малко по малко излизам. Да, от депресията се излиза, а не се лекува. Защото, депресията е като лабиринт. Трудности има много, но те не са толкова големи. При измъкването от депресия трябва да се има предвид, че и най-елементарното усилие изглежда свръх сили. Просто, все едно трябва да се направи някакъв героизъм.

В момента, за да се справя с моето състояние, взимам капките Стресовитал. Не виждам смисъл да ползвам антидепресантите, дето ми ги изписаха, защото за половин година промяна от тяхното ползване няма. Нищо не се промени.

Докато при билките е друго. Бавно действие имат, но пък за сметка на това действат. Сега все още имам депресия, но аз започнах да взимам капките Стресовитал преди по-малко от две месеца, нещо такова. И макар да е минало толкова малко време, те си действат много добре.

Ще продължа да взимам капките Стресовитал с надеждата наистина да се възстановя и никога повече да не изпадам в това състояние. Много е неприятно, но преди всичко е излишно. Просто, човек има нужда от малко спокойствие, и от нищо друго. Сигурно са прави онези, които са казали, че тишината лекува. Да, тишината и спокойствието наистина лекуват.

Н.В. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.