Водата лекува тялото и чисти душата

Водата ще ви помогне да забравите и за лошите сънища

водата
Водата лекува тялото и чисти душата

Щом ви се присъни кошмар, след събуждане веднага отидете в банята. Пуснете ръце под крана с течаща вода, спомнете си съня в най-големи подробности (доколкото това е възможно), а след това кажете: „Това е само сън и никога няма да се случи наяве!“. Бъдете уверени, че водата ще отнесе всичките ви тревоги и няма да позволи да се въплътят лошите поличби в живота ви.

Ако в живота ви всичко върви наопаки, а неприятностите и проблемите са повече от светлите и радостни дни, пресечете която и да е течаща вода: прекрачете или прескочете през ручей, преминете реката по моста, с плуване или пък с помощта на лодка. Когато достигнете отсрещния бряг, не се оглеждайте и твърдо вярвайте,че всички несгоди са останали на другия бряг.

Ако обичате даден човек, но се страхувате или се притеснявате да си го признаете, кажете своето признание на вода, но го направете с чувство, като си представяте своя избраник (избраница). След това дайте на любимия човек да изпие тази вода. Тя обезателно ще му разкрие вашите чувства. А след това нещата са в ръцете на съдбата…

Ето и още няколко „водни“ съвета.

• Ако трябва да изчистите някакъв предмет от енергетично замърсяване, три денонощия го оставете във вода, като я сменяте всяка сутрин. Можете да намалите времето за изчистване и да подържите предмета само един час, но в течаща вода.

• Къпейки се във водоем (река или езеро), в никакъв случай не плюйте в него. Водата ще ви накаже с болести и несгоди.

• Водата чува и разбира човешката реч. Къпейки се във вода, не бива да проклинате дори и най-злия си враг. Водата не обича лошите хора

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.