https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Водата – най-достъпното естествено средство за въздействие върху болести

0

Австрийският изследовател Алоис Грубер отбелязва, че ако се обръщаме към водата с добри мисли, благославяме я, казваме й „благодаря”, качеството й ще се подобри


В този ред на мисли, японският изследовател Емото Масару подчертава, че употребявайки вода,жоято носи в себе си определена информация, човек може съществено да промени своето състояние. Затова той съветва, преди да изпием чаша вода, да се усмихнем и да произнесем думи на благодарност.

Д-р Масару обосновава не само теоретично факта, че водата може да носи в себе си определена информация, но и представя доказателства във вид на необикновени по своята красота фотографии, на които е отразено разнообразието от варианти на водната структура (в зависимост от нейните „впечатления”). В своята лаборатория той изследва образци от вода, които са подложени на различни видове въздействие. „Впечатленията” на водата са зафиксирани чрез стремителното й замразяване в криогенна камера, а след това разгледани под микроскоп. Получените резултати поразяват въображението…

ВОДАТА ЛЕКУВА ТЯЛОТО И АУРАТА

Във вода от различни източници има толкова различна структура и реагира по изумителен начин на различни въздействия, то може да се предположи, че използвайки определена и специално програмирана вода, човек има възможност съществено да подобри своето здраве.

Един от факторите, които действат отрицателно върху здравето на човека, са уроките – негативна психична енергия, която хората пораждат със своите емоции: злост, завист, ненавист, раздразнение. Уроките реализират пробойна в човешката аура и носят в себе си отрицателна програма. За разлика от магията, която се създава чрез целенасочено магическо въздействие, уроките са спонтанен процес, но последствията му са не по-малко сериозни.

Към симптомите на уроки се отнасят:

– обща слабост на организма;

– повишена уморяемост;

– влошаване на настроението без видими причини;

– главоболие, което не преминава след приема на лекарства;

– често се повишава температурата на тялото без признаци на простуда;

– раздразнителност;

– сънливост;

– равнодушно отношение към живота;

– хроничен кърък.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.