https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Водата лекува: 3 рецепти за пълно възстановяване

0

Водата за пиене да е от 37 до 46 градуса

жодата
Тя утолява жаждата много бързо, веднага прониква в кръвта и я чисти от шлаки. Когато не се пие достатъчно вода (не просто течности), се нарушават функциите на целия организъм. Човек има проблем и вместо да пие вода и да помогне на тялото да се изчисти, отива на доктор да му предпише хапчета. Те временно решават проблема, но не могат да заместят водата.

Хората масово не пият вода. Всеки трябва да поема толкова, колкото тежи душата му, умножена по килограмите му. Приема се, че душата тежи 33 грама. Така мъж с тегло 75 кг трябва да пие по 2,475 литра вода на ден.

Натрупаните токсини и утайки,когато не се изхвърлят, създават проблеми в най-слабото място на човека – сърце, бъбреци, бял дроб, стомах. По същата причина е важно човек да изчиства червата си редовно. Когато фекалиите не се изхвърлят, те стават канцерогенни. Затова човек трябва да пие редовно топла вода, която помага и за изхождане.

За изчистване на вените

3 с.л. ябълков оцет и 1 с.л. мед се разтварят в 1 л вода с температура 30 градуса. Цялата напитка се изпива сутрин на гладно по възможност наведнъж. Това се прави в продължение на 1 месец. Ползата се усеща още след първите дни. Вегетарианците по-бързо я усещат, защото телата им не са замърсени от консумация на месо.

При диабет

Чаят от черничеви листа и клонки чисти организма, препоръчва се и при диабет. Той е с приятен вкус, фин аромат и едва доловимо сладни. Шепа листа и клонки се кипват в 1 л и след 15-20 минути се прецеждат. Чаят се изпива за един ден.

При силна кашлица

Два листа хартия се надупчват с игла и вечер се намазват с тънък слой мед. Налагат се върху горната част на гърдите и гърба. Отгоре се облича по-стегната дреха и така се преспива. На сутринта се взема душ. Това се прави поне 3 пъти.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.