Заредената вода лекува! Как?

В много приказки се срещат понятията „жива” и „мъртва” вода, която може да дарява или да отнема живот. Нереално вълшебство?

Вода има в нашето тяло, вода има навсякъде около нас!

вода
Заредената вода лекува! Как?

Оказва се, че нашите предци без виеше образование и лабораторни изследвания са знаели истини, които учените „откриват” едва във века на съвременните технологии. Способностите на водата са безгранични като самия Космос!

Водата е сравнявана с информационен носител, който със скоростта на светлината записва всичко, до което се докосва, както с положителен, така и с отрицателен смисъл. Учените вече са доказали живата природа на водата – че тя има памет, способна е да Предава и да съхранява информация. Само в една молекула вода има около 500 000 информационни клетки, аналогични на устройството на компютърната памет. Затова, когато се „записва” положителна информация, водата придобива лечебна сила, а при негативна – разрушителна.

Водата лесно „попива” човешките емоции, трансформиращи се впоследствие в природни катаклизми на Земята. Недоволството, гневът, злобата, завистта, раздразнението, изхвърляни от хората в пространството, моментално „зареждат” водата с негатив. А огромният поток от тази енергия като бумеранг се връща обратно към своите носители – хората, във вид на смерчове, наводнения, цунами, урагани. По този начин Земята се освобождава от всичко лошо, изчиствайки паметта си.

Заредената вода лекува! Как?

Всяка дума, произнесена над водата, става част от нея. Нашите предци са се отнасяли с уважение към нея, за да им носи полза.

Можете да програмирате водата, като за целта вземете изворна, кладенчова, вода от разтопен лед, негазирана или филтрирана вода. Може и от крана, тъй като след обреда по „нашепване” тя променя структурата си: положително заредената ще има мек и приятен вкус за разлика от обикновената. Но е добре да поставите в нея за една нощ сребърна лъжичка.

Съставете своето обръщение във вид на енергийнопозитивни фрази, афирмации, които ща ви помогнат да осъществите желаното, например: „Аз съм стройна, бодра, здрава, секси. Имам ускорена обмяна на веществата, всичките ми вътрешни органи работят „на 6”, и т.н. Сутрин на гладно трябва да изпиете водата. Такава вода е полезно не само да се пие, но с нея можете и да се измиете, да напръскате косите си и т.н.

Трябва да молите водата само за това, което е важно за вас, което силно желаете. В никакъв случай не се съмнявайте в силата й, всичко правете с вяра. Когато произнасяте афирмациите (заклинанията), се старайте да си представите как животът ви се променя към по-добро. Благоприятни дни са вторник, четвъртък и събота.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.