Рак на кожата мори Вини Джоус

любов чувства

Любовта не е магия. Любовта става реална, когато знаем как да я опазим!

Вини Джоунс е име, познато от футбола, но напоследък бившия футболист се доказа и като много добър актьор

Вини Джоунс е и името на поредния футболист, който се бори с неприятно заболяване

Вини Джоус
Рак на кожата мори Вини Джоус

Преди дни стана ясно, че англичанинът има рак на кожата. Според него виновник за това заболяване е слънцето, както и факта, че той много време прекарва на открито под жарките лъчи на небесното светило. Припомняме, че от известно време Вини Джоунс и съпругата му живеят в Лос Анджелис.

Медиите в Англия са леко обезпокоени от здравословното състояние на Вини Джоунс, защото синеокият ритнитопковец е пленил сърцата на почитателите си както на терена, така и от малкия и големия екран. Футболистът редовно взима участие в благотворителни мероприятия, свързани със здравето, както и участва в реклами, които имат за цел да покажат колко важна е превенцията.

В борбата с рака Вини Джоунс не е сам. До него е и съпругата му, която споделя, че от февруари насам са премахнати няколко тумора от тялото на 48-годишният бивш национал на Уелс. Съпругата на Вини – Таня, също има рак на кожата. Нейното заболяване е в следствие на лекарства, които е трябвало да приема. Преди 26 години на нея са й присъдили сърце и тези медикаменти са били част от задължителното лечение.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.