Защо веган диетата е полезна за черния дроб?

Веган храненето е много полезно за черния дроб, но само ако е в премерени количества и не представлява постоянен хранителен режим, който се спазва нон стоп

веган
Защо веган диетата е полезна за черния дроб?

Веган диетата е препоръчителна, но само ако е диета. Плодовете, зеленчуците и семената са много полезни за нашия организъм. Но от месо също имаме нужда. Когато стане дума за вегетарианско хранене, хората са много крайни в оценките си и предпочитанията. Склонни сме да залитаме и в двете крайности, без да си даваме сметка, че нещата никога не са нито само черни, нито само бели.

Могат да бъдат изброени много ползи от това да бъдеш веган. Могат да бъдат споменати и още толкова плюсове да не си веган. Добре е хората да разберат, че няма крайност, която да е полезна.

Ползата за черния дроб от веган режима е в способите да се прочиства по-добре. Ако по време на този режим се направи и едно прочистване с билки, то тогава резултатите от подобрената работа на черния дроб ще бъдат още по-добри. Защото, всеки орган има нужда от почивка, както и всеки орган има нужда от това да му се дадат нужните хранителни вещества.

Спазвайте веган диета през месец, или два. Разделяйте дните от седмицата, през които не ядете месо и млечни произведения, или сте на разтоварващ режим. Но не залитайте в крайностите, колкото и ограничителни да са те.

 

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.