Вече нямам симптоми на тревожност с капките Стресовитал

От както пия Стресовитал, спрях антидепресантите

От както пия Стресовитал, спрях антидепресантите

Моите симптоми на тревожност се появиха когато най-малко ги очаквах

От както пия Стресовитал, спрях антидепресантите
От както пия Стресовитал, спрях антидепресантите
Аз съм учител, и съм бил такъв в продължение на повече от десетилетие. Когато не съм в класната стая аз свиря с една група непрофесионално, за удоволствие. Всички в групата го правим, за да разпускаме и за да се забавляваме. Сега не се виждаме, защото барабаниста замина на работа в Германия. На 37 години съм, женен, с две деца. В момента работя като преподавател в един езиков център.

Поддържам общото си състояние на спокойствие и увереност с капките Стресовитал. За момента билките най-добре ми се отразяват. Мога да нося шишенцето с капките навсякъде с мен и взимам капките когато е необходимо. Известно време бях на антидепресанти, но ги спрях по препоръка на лекаря. Трябваше ми нещо, което да взимам, за да мога да съм концентриран и съсредоточен в това, което правя. Капките Стресовитал подобриха съня ми, без да предизвикват сънливост през деня, даже напротив – чувствах се отпочинал и свеж като никога досега.

stresovitalКолкото до състоянието, в което бях – радвам се че премина и не се задълбочи, въпреки че в началото малко игнорирах някои важни симптоми на тревожност.

Знаех, че нещо не е наред, но не правех нищо по въпроса. През деня преподавах, вечер свирех, понякога. Не обърнах внимание на физическите симптоми на тревожност – лошо настроение, безсъние, раздразнителност, и така нататък, докато в един момент просто се сринах. Имаше причина, разбира се, но аз просто не й отдадох голямо значение.

По-важното е, че сега се чувствам добре. Смених работата, игнорирах причинителите на стрес, успокоих се, взимам капките Стресовитал, когато се налага, срещам се с нови хора, обръщам повече внимание на семейството си. Нямам симптоми на тревожност и знам, че няма и да има…

Венелин Тодоров от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.