Вече не съм заложник на алкохола

Намерих начин да не съм заложник на алкохола

zavisim
Вече не съм заложник на алкохола

Дълго време имах проблеми с алкохола. Исках да го откажа, но все не ми достигаше воля. Не съм прекалявал, но пия често, а понякога и по много. Осъзнавах, че това ми е проблем и исках да се отърва от него. Разбрах едно – отърваване от алкохола – няма. Това не е някакъв мимолетен навик, който да създава проблеми от време на време,. Това е сериозно увреждане, което иска сериозно отношение. Аз не бях сериозен, досега. Промених тактиката и мисля, че успях.

Моето отказване е от около две години, през които имам 8 месеца сух период, макар и не последователни. Знам, че няма да стане от раз. Знам и че не бива да се отказвам при всеки неуспех. Затова сега, макар и да се проваля за малко, аз продължавам. Имам много надеждна подкрепа в лицето на моята жена, която не спира да ми повтаря, че това, което искам и трябва да направя, е за мое добро. Освен това ходя веднъж седмично на психолог и взимам капките Алкофитал в случаите, в които ми е много трудно. Така, преди известно време имах период, през който бях останал без работа, и ако не бяха капките Алкофитал, да се бях пропил отново. Билковите капки, които предизвикват непоносимост към алкохола, са моя спасителен пояс. Вярвам, че този път няма да ми се размине, и не след дълго ще мога да се похваля с едно по-дълго отказване.

Калоян Манолов от Сливен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.