Вече изглеждам добре, благодарение на капките Хепавитал

Преди няколко години прекарах хепатит, който се отрази не много добре на здравето ми. Сега съм добре, благодарение на капките Хепавитал

светлина
Вече изглеждам добре, благодарение на капките Хепавитал

Болестта при мен премина доста тежко, с някои не особено приятни усложнения. Най-страшно беше, че се промени кожата ми, започнаха да се появяват обриви, които ме притесняваха. Жълтеникавият оттенък остана и е особено неприятен и обострен през есенно-зимния сезон, когато няма достатъчно плодове и зеленчуци. Аз внимавам да се храня балансирано и спазвам диета, която е за моето заболяване. Но, проблемите си остават.

Това го има при всеки човек, който е прекарал хепатит. При по-младите минава по-леко, но аз съм на години вече, а и си имам и други здравословни проблеми. Но намерих начин да стабилизирам положението.

Започнах да използвам капките Хепавитал през юни миналата година. Взимам ги през месец. Схемата си я направих сама. Поръчвам си капките Хепавитал, правя прочистване на черния дроб и жлъчката, което продължава един месец, след това един месец почивам и след това пак започвам прочистване.

На някои може да се стори доста интензивно това прочистване, но за мен е идеално. С течение на времето се изчистих. Кожата ми вече не е толкова зле. Нямам обриви. Имам енергия и на моменти съм като реактивен самолет. Прочистването с капките Хепавитал даде отлични резултати и аз съм много доволна.

Нина Стоянова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.